Upload jouw foto's

THF

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 24-02-2015

20

FOTO'S

 
Reacties: 37
Favorieten: 3
Bekeken: 1182
Stemmen: 20
 
Geboren en getogen Rotterdammer met een passie voor fotografie. Mijn werk is het best te kaderen in straat-, natuur- en architectuur fotografie. Tevens wil ik nog wel eens een uitstapje maken naar portretten, maar wel alleen in natuurlijk licht en niet in een studio. Ik ben op Instagram te volgen... Lees meer
  • Nikon D5200
  • Nikon D750
Sigma 50mm 1.4 Art lens

THF

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 24-02-2015

Portretten (2)

Ik heb eerlijk gezegd nog weinig ervaring met portretten maar vind het wel heel leuk om dit te gaan ontdekken. Bij voorkeur maak ik mijn portretten wel in natuurlijk licht met hooguit ondersteuning van een invulflits of reflectiescherm. Ik doe zelf geen studioportretten.

Straat (5)

Ik woon in Rotterdam dus de meeste straatfoto's komen uit deze mooie stad. Ook leent de stad zich uitstekend voor mijn wat rauwe stijl van fotograferen! Maar ook als ik me in een andere stad begeef wil ik nog wel eens een plaatje schieten op straat.

Architectuur (5)

Het leuke aan architectuur fotografie vind ik dat je de tijd en gelegenheid hebt om een concept uit te werken. Je kunt meerdere malen terug naar het onderwerp, het vanuit verschillende perspectieven bekijken en onder verschillende weers- en lichtomstandigheden benaderen. Hiermee heb je in tegenstelling tot andere vormen van fotografie zelf vrijwel alle controle op het eindresultaat.

Natuur (8)

Niemand is een binnenmens en dus ik niks mooiers dan lekker naar buiten met je camera!